Innoveren

doen!

Voor ondernemers en bedrijven die willen innoveren, is Leeuwarden de perfecte plek. Er is een stevige economische infrastructuur, onderwijs van mbo tot PhD en een ontzettend gevarieerd aanbod van kennis over allerlei zaken.

Zo herbergt deze stad met een Energie-, Water-, én Dairy Campus drie verschillende centra voor kennis en onderzoek die vraagstukken omtrent duurzaamheid, water en zuiveltechnologie onderzoeken. Experts, wetenschappers, startups en honderden bedrijven uit de hele wereld werken hier samen, bedenken oplossingen en bouwen prototypes.

Deze campussen vinden altijd aansluiting bij die andere twee campussen in de stad. Allereerst de Kenniscampus, een aaneengesloten gebied met hogescholen, studentenwoningen en recreatie. Ten tweede is er in het centrum van de stad Campus Fryslân, waarmee Leeuwarden straks ook academici aan de arbeidsmarkt levert.

Zoveel kennis en technologie bij elkaar, overheid, ondernemers en onderwijs die op elkaar aangesloten zijn, het broeit in Leeuwarden. Hier komt de volgende innovatie vandaan. Hier komt uw innovatie vandaan.

Kies ook - meer

© Artisan Creatives

Sectoren

© Artisan Creatives

Ondernemen

© Marleen Annema

Vestigen

Deel deze pagina - Share