Ondernemen

samen

In Leeuwarden, het economisch hart van Friesland, heerst bedrijvigheid. Van oudsher is hier de agrarische sector een belangrijke motor en de laatste jaren is dat uitgebreid met watertechnologie en een hoge concentratie organisaties uit de financiële dienstverlening. Doordat deze stad ook een steeds sterkere studentenpopulatie kent, van mbo'er tot academicus, hebben ondernemingen hier altijd een stabiele aanwas van nieuw talent.

Met De Zwette en De Hemrik heeft Leeuwarden al ruimte voor honderden bedrijven. Momenteel is het nieuwe en moderne terrein De Werp in ontwikkeling, waardoor en nog meer ruimte voor ondernemen komt. Van administratiekantoor tot autohandelaar en van bouwmarkt tot afvalverwerker, elke organisatie vindt in Leeuwarden zijn plek. Dat is mede te danken aan de goede voorzieningen die er zijn getroffen. De bedrijventerreinen zijn veilig en hebben allemaal toegang tot glasvezel, zodat u altijd in contact staat met de hele wereld.

Die hele wereld is dankzij forse investeringen in de infrastructuur bijna letterlijk om de hoek. Binnen no-time bent u op de snelweg en dat eigenlijk altijd zonder file. Van de Randstad bent u zo in een uur in de Leeuwarder binnenstad. Dus wanneer komt u hier ondernemen?

Kies meer - ontdek

Pieter Postma - Grou

Pieter Postma - Grou

© Pieter Postma

Vestigen

© Daniel Hartog - Wetsus

Innoveren

© Artisan Creatives

Sectoren

Deel deze pagina - share