Topspot: De Hemrik

topspot voor ondernemers

Bent u inmiddels overtuigd geraakt van alle mogelijkheden die Leeuwarden te bieden heeft of hebben wij uw nieuwsgierigheid op zijn minst gewekt? In dat geval wijzen we u er ook graag nog eventjes op dat Leeuwarden naast haar prettige leefomgeving over geweldige bedrijfslocaties beschikt. Neem nou De Hemrik. Een absolute topspot waar een groot aantal bedrijven zich bijzonder prettig voelt. En dat is niet voor niets! De Hemrik kenmerkt zich door excellente faciliteiten, een fijn ondernemersklimaat en niet in de laatste plaats, bijzonder gunstige ligging.​

Gezonde mix van ondernemers - ondernemersklimaat

Met een oppervlakte van circa 230 hectare groot, is De Hemrik een van de meest omvangrijke bedrijventerreinen waarover Leeuwarden beschikt. Deze topspot, die over een openbare laad- en loskade beschikt waarmee transporten over water worden gefaciliteerd, bevindt zich aan de oostkant van de stad en is bestemd voor industriële, ambachtelijke, groothandels- en garagebedrijven. Overigens wordt er onder bepaalde voorwaarden ook detailhandel toegestaan, dat u het even weet. De Hemrik dient als thuisbasis voor zo’n 380 bedrijven, waarvan bouwmarkt Gamma toch wel een van de meest aansprekende namen is. Andere namen die ongetwijfeld een belletje doen rinkelen zijn: Bo-Rent, Makro en Praxis. Toch zijn het niet alleen de grote bedrijven die de Hemrik hebben uitgekozen als thuisbasis. Ook het midden- en kleinbedrijf voelt zich er bijzonder thuis.

Waarom De Hemrik? Naast de relatief lage huurprijzen, het prettige ondernemersklimaat en de vele consumenten die het terrein dagelijks bezoeken, heeft deze bedrijfslocatie het voordeel dat het zeer gunstig gelegen is. Binnen no-time bevindt u zich al op de A32. Wie de afstand tussen wonen en werken het liefst zo kort mogelijk houdt, kan bovendien zijn hart ophalen in één van de omliggende woonwijken. Goutum, Hempens en Zuidenburen zijn drie relatief jonge leefgebieden, waar het bijzonder prettig vertoeven is.

Deel deze pagina - share!