Topspot: De Zwette

voor ondernemers

Aan fantastische bedrijventerreinen geen gebrek in Leeuwarden, zoveel is zeker! Of het nu gaat om een callcenter, kledingzaak of bouwbedrijf, voor ieder type onderneming is er wel een topspot te vinden. Wie bijvoorbeeld een bedrijfslocatie zoekt te midden van gezelligheid heeft met de bruisende binnenstad opties te over. Bevindt u zich met uw bedrijf liever in de omgeving van water en groen, met daarbij ook nog eens een uitstekende aansluiting op het landelijk wegennet? In dat geval is De Zwette vast en zeker een interessante bedrijfslocatie voor u!​

Grootste bedrijventerrein van Friesland - ruimte

Aan de westzijde van de stad Leeuwarden vindt u het grootste bedrijventerrein dat Friesland rijk is, De Zwette. Het bedrijven- en winkelpark bestaat uit zes deelgebieden en is bijzonder ruim opgezet. Dat ziet u onder meer terug in de hoeveelheid bedrijven die er zijn gevestigd. In totaal bevinden er zich meer dan 150 winkels en zo’n 200 bedrijven op het terrein, welke actief zijn in allerlei verschillende sectoren. Hierbij kunt u denken aan bouwmarkten, badkamers, meubelen, autobedrijven. Maar ook dienstverlening zoals accountants en verzekeringen, bouwbedrijven, installateurs, sportscholen en opleidingsinstituten, maken naar gelang deel uit van het bedrijven- en winkelpark.

Wat de Zwette een interessante bedrijfslocatie maakt voor uw bedrijf? In de eerste plaats toch wel de uitstekende aansluiting op het landelijke wegennet. Het bedrijven- en winkelpark ligt namelijk direct aan de N31 en de nabijgelegen A32 en is vanaf Haak om Leeuwarden supergoed bereikbaar. Met een klein half uur bent al op de afsluitdijk, als het niet sneller is. Een andere reden om voor de Zwette te kiezen is de aanwezigheid van veel water en groen. En dankzij de voortdurende rondgang van consumenten, is De Zwette dag in dag uit één levendige bedoening!

Deel deze pagina - share!