Vestigen in Stiens

hotspot

Op amper een kwartier rijden ten noorden van Leeuwarden ligt Stiens. Hoewel veel van de ruim zevenduizend inwoners hier werken in de Friese hoofdstad, herbergt dit forenzendorp meer dan driehonderd bedrijven in alle soorten en maten. Wat maakt Stiens zo aantrekkelijk om uw onderneming te vestigen?​

De ontzettende goede bereikbaarheid van Stiens is hierin natuurlijk een niet te missen factor. Gelegen aan de N357 is Leeuwarden lekker dichtbij en voor u het weet rijdt u richting de Randstad, Harlingen of Groningen. Stiens vervult hiermee een centrumfunctie in Noord-Friesland, waar zowel ondernemers en instellingen als bewoners van omliggende dorpen graag gebruik van maken.

Aantrekkelijk en bereikbaar - Ruimte

Voor ondernemingen die niet in een dorpskern of centrum passen, heeft Stiens met De Middelsee een uitstekend bereikbaar bedrijventerrein. In totaal beslaat dit zo ongeveer twintig hectare aan ruimte voor ondernemingen. Zo vindt u hier een Praxis, het gerenommeerde Haan Reclame, Parkethuis Stiens en meer. Daarnaast is Stiens het thuis van uitgever Holstein International, een magazine voor fokkers van de welbekende Holstein koe, dat in liefst vijf talen wordt uitgegeven.

Stiens, zo kunnen we stellen, is een zeer aantrekkelijke locatie om uw bedrijf te vestigen. De handige ligging met uitstekende wegen voor auto’s, openbaar vervoer en vrachtverkeer, de aanwezigheid van zoveel andere ondernemingen en niet te vergeten het prachtige Friese landschap dat zich om dit dorp uitstrekt, Stiens heeft het allemaal. Wanneer komt u hier een kijkje nemen?

Vestig u hier - top 5

© Marleen Annema

Leeuwarden

vestigen
© Grou

Grou

vestigen

Nieuwbouw

vestigen

Bestaand vastgoed

vestigen

Deel deze pagina - share